Σπανουλησ Παιδια - Έγκυος η Ολυμπία Χοψονίδου - Πάει για το έκτο ο Σπανούλης ... / Όλες οι ειδήσεις από την ελληνική και διεθνή showbiz.

Σπανουλησ Παιδια - Έγκυος η Ολυμπία Χοψονίδου - Πάει για το έκτο ο Σπανούλης ... / Όλες οι ειδήσεις από την ελληνική και διεθνή showbiz.. Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γέννηση του έκτου του παιδιού πραγματοποίησε ο βασίλης σπανούλης, στην κάμερα της εκπομπής «στη φωλιά των κουκου».«έκτο. Ο βασίλης σπανούλης δεν εμφανίζεται συχνά με τα παιδιά του και τη σύζυγό του ολυμπία χοψονίδου.και δεν είναι μόνο η τελευταία μεγάλη ηγετική φυσιογνωμία του ελληνικού μπάσκετ και του ολυμπιακού. Ολυμπία χοψονίδου και βασίλης σπανούλης είναι ένα από τα πιο όμορφα. Ο βασίλης σπανούλης βρέθηκε στο περιστέρι και συγκεκριμένα στο καμπ του βαγγέλη και του αντώνη μάντζαρη. Την πρώτη του σεζόν, είδε μειωμένο χρόνο συμμετοχής, ενώ είχε μέσο όρο στους πόντους 2.7, στις ασίστ 0.9 και, μόλις, 8.8 λεπτά μέσο όρο, και είχε και 31.9% σε ευστοχία στα σουτ (17.2% πίσω από τη γραμμή των τρίποντων), ενώ.

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε ο βασίλης σπανούλης μαζί με τα τρία από τα έξι του παιδιά. Το έκτο της παιδί έφερε στον κόσμο η ολυμπία χοψονίδου. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης έχουν ήδη πέντε παιδιά, τον βασίλη, την αιμιλία, τον θανάση, τον δημήτρη και την αναστασία. Ο βασίλης σπανούλης δεν εμφανίζεται συχνά με τα παιδιά του και τη σύζυγό του ολυμπία χοψονίδου.και δεν είναι μόνο η τελευταία μεγάλη ηγετική φυσιογνωμία του ελληνικού μπάσκετ και του ολυμπιακού. Ο βασίλης σπανούλης πήρε μεταγραφή από τον παναθηναϊκό στον ολυμπιακό στις 11 ιουλίου του 2010.

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Οι πρώτες βόλτες ...
Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Οι πρώτες βόλτες ... from www.tlife.gr
Τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της φωλιάς των κου κου έκανε ο βασίλης σπανούλης, μετά την αποκάλυψη πως θα αποκτήσει έκτο παιδί με την σύζυγό του ολυμπία χοψονίδου. Την πρώτη του σεζόν, είδε μειωμένο χρόνο συμμετοχής, ενώ είχε μέσο όρο στους πόντους 2.7, στις ασίστ 0.9 και, μόλις, 8.8 λεπτά μέσο όρο, και είχε και 31.9% σε ευστοχία στα σουτ (17.2% πίσω από τη γραμμή των τρίποντων), ενώ. Οι κοινές τους εμφανίσεις άρχισαν. Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία του αρχηγού του ολυμπιακού στο instagram. (χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για συνέλθουμε)», έγραψε χαρακτηριστικά η ολυμπία στο instagram. Ο βασίλης σπανούλης πήρε μεταγραφή από τον παναθηναϊκό στον ολυμπιακό στις 11 ιουλίου του 2010. Αυτή τη φορά η οικογένεια σπανούλη απόλαυσε παιχνίδια στην πισίνα, ενώ η ολυμπία χοψονίδου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, πόσταρε μερικά άκρως καλοκαιρινά stories στο instagram της. Ο σούπερ σταρ του ολυμπιακού είχε να πει πολλά και απάντησε εκτός των άλλων σε.

Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης έχουν ήδη πέντε παιδιά, τον βασίλη, την αιμιλία, τον θανάση, τον δημήτρη και την αναστασία.

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε ο βασίλης σπανούλης μαζί με τα τρία από τα έξι του παιδιά. Ο κήπος του σπιτιού τους έγινε λούνα παρκ για χάρη των παιδιών τους. Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ολυμπιακού ανήρτησε στον λογαριασμό του στο instagram μια. Η ολυμπία χοψονίδου είναι για 6η φορά έγκυος και μάλιστα το ανακοίνωσε με τον πιο απίθανο τρόπο. Τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της φωλιάς των κου κου έκανε ο βασίλης σπανούλης, μετά την αποκάλυψη πως θα αποκτήσει έκτο παιδί με την σύζυγό του ολυμπία χοψονίδου. Η φωτογραφία από το μαιευτήριο. Όλες οι ειδήσεις από την ελληνική και διεθνή showbiz. Το έκτο της παιδί έφερε στον κόσμο η ολυμπία χοψονίδου. Και απο μενα για την υπεροχη οικογενεια τους.και δειχνει κανονικα τα παιδια,οχι σαν την μενεγακη που δειχνει πλατες,ποδαρακια,ανεβαζει κανονικες φωτο και μετα τις σβηνει,οτι να'ναι.προσγειωμενοι και απλοι,παρα τα. Τον τάσο, τον γιάννη και την βαλέρια. Ο βασίλης σπανούλης πήρε μεταγραφή από τον παναθηναϊκό στον ολυμπιακό στις 11 ιουλίου του 2010. Ύστερα από τρεις γιους, η οικογένεια σπανούλη απέκτησε δύο κόρες και τα παιδιά έγιναν πέντε! Ο σούπερ σταρ του ολυμπιακού είχε να πει πολλά και απάντησε εκτός των άλλων σε.

Οι κοινές τους εμφανίσεις άρχισαν. Ύστερα από τρεις γιους, η οικογένεια σπανούλη απέκτησε δύο κόρες και τα παιδιά έγιναν πέντε! Άλλο δώρο περίμενε και άλλο πήρε! Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε ο βασίλης σπανούλης μαζί με τα τρία από τα έξι του παιδιά. Ο κήπος του σπιτιού τους έγινε λούνα παρκ για χάρη των παιδιών τους.

Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου: Καλοκαιρινές ...
Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου: Καλοκαιρινές ... from image.fthis.gr
Ο βασίλης σπανούλης βρέθηκε στο περιστέρι και συγκεκριμένα στο καμπ του βαγγέλη και του αντώνη μάντζαρη. Όλες οι ειδήσεις από την ελληνική και διεθνή showbiz. Ο βασίλης σπανούλης πήρε μεταγραφή από τον παναθηναϊκό στον ολυμπιακό στις 11 ιουλίου του 2010. Δεν πάει πολύς καιρός από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο το έκτο παιδί της οικογένειας του βασίλη σπανούλη και της ολυμπίας χοψονίδου. Άλλο δώρο περίμενε και άλλο πήρε! Ολυμπία χοψονίδου και βασίλης σπανούλης είναι ένα από τα πιο όμορφα. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Ύστερα από τρεις γιους, η οικογένεια σπανούλη απέκτησε δύο κόρες και τα παιδιά έγιναν πέντε!

#2020», έγραψε στον λογαριασμό της στο.

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε ο βασίλης σπανούλης μαζί με τα τρία από τα έξι του παιδιά. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Και λίγες ώρες μετά, η 36χρονη ολυμπία, ανέβασε σε instagram story ένα τρυφερό στιγμιότυπο με το κοριτσάκι της, μέσα από το μαιευτήριο και έδειξε σε όλους πως δεν χορταίνει να έχει αγκαλιά το. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης έχουν ήδη πέντε παιδιά, τον βασίλη, την αιμιλία, τον θανάση, τον δημήτρη και την αναστασία. Και απο μενα για την υπεροχη οικογενεια τους.και δειχνει κανονικα τα παιδια,οχι σαν την μενεγακη που δειχνει πλατες,ποδαρακια,ανεβαζει κανονικες φωτο και μετα τις σβηνει,οτι να'ναι.προσγειωμενοι και απλοι,παρα τα. By χριστίνα προφαντή 11/01/2021 11:51. Το έκτο της παιδί έφερε στον κόσμο η ολυμπία χοψονίδου. «η ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές» εξομολογήθηκε. Η ολυμπία χοψονίδου είναι για 6η φορά έγκυος και μάλιστα το ανακοίνωσε με τον πιο απίθανο τρόπο. Τον τάσο, τον γιάννη και την βαλέρια. O βασίλης σπανούλης περιμένει πλέον το έκτο του παιδί, ένα ευχάριστο νέο που του επεφύλασσε με δώρο… έκπληξη η ολυμπία χοψονίδου! Το έκτο της παιδί γέννησε η ολυμπία χοψονίδου σήμερα το πρωί και το νέο ανακοίνωσε ο ευτυχής πατέρας βασίλης σπανούλης. Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γέννηση του έκτου του παιδιού πραγματοποίησε ο βασίλης σπανούλης, στην κάμερα της εκπομπής «στη φωλιά των κουκου».«έκτο.

Και λίγες ώρες μετά, η 36χρονη ολυμπία, ανέβασε σε instagram story ένα τρυφερό στιγμιότυπο με το κοριτσάκι της, μέσα από το μαιευτήριο και έδειξε σε όλους πως δεν χορταίνει να έχει αγκαλιά το. Ο κήπος του σπιτιού τους έγινε λούνα παρκ για χάρη των παιδιών τους. Ο σούπερ σταρ του ολυμπιακού είχε να πει πολλά και απάντησε εκτός των άλλων σε. Μόλις τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην αθήνα. Ολυμπία χοψονίδου και βασίλης σπανούλης είναι ένα από τα πιο όμορφα.

Ολυμπία Χοψονίδου: Με τους τρεις γιους της που βούτηξαν ...
Ολυμπία Χοψονίδου: Με τους τρεις γιους της που βούτηξαν ... from nbcy.bbend.net
Οι κοινές τους εμφανίσεις άρχισαν. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης έχουν ήδη πέντε παιδιά, τον βασίλη, την αιμιλία, τον θανάση, τον δημήτρη και την αναστασία. Όλες οι ειδήσεις από την ελληνική και διεθνή showbiz. Άλλο δώρο περίμενε και άλλο πήρε! Αυτή τη φορά η οικογένεια σπανούλη απόλαυσε παιχνίδια στην πισίνα, ενώ η ολυμπία χοψονίδου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, πόσταρε μερικά άκρως καλοκαιρινά stories στο instagram της. Μόλις τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην αθήνα. Και απο μενα για την υπεροχη οικογενεια τους.και δειχνει κανονικα τα παιδια,οχι σαν την μενεγακη που δειχνει πλατες,ποδαρακια,ανεβαζει κανονικες φωτο και μετα τις σβηνει,οτι να'ναι.προσγειωμενοι και απλοι,παρα τα. «η ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές» εξομολογήθηκε.

Αυτή τη φορά η οικογένεια σπανούλη απόλαυσε παιχνίδια στην πισίνα, ενώ η ολυμπία χοψονίδου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, πόσταρε μερικά άκρως καλοκαιρινά stories στο instagram της.

Η φωτογραφία από το μαιευτήριο. Άλλο δώρο περίμενε και άλλο πήρε! By χριστίνα προφαντή 11/01/2021 11:51. Αυτή τη φορά η οικογένεια σπανούλη απόλαυσε παιχνίδια στην πισίνα, ενώ η ολυμπία χοψονίδου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, πόσταρε μερικά άκρως καλοκαιρινά stories στο instagram της. Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει έξι παιδιά και δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία τους. O βασίλης σπανούλης περιμένει πλέον το έκτο του παιδί, ένα ευχάριστο νέο που του επεφύλασσε με δώρο… έκπληξη η ολυμπία χοψονίδου! #2020», έγραψε στον λογαριασμό της στο. Η ολυμπία χοψονίδου γέννησε το έκτο της παιδί. Η ολυμπία χοψονίδου είναι για 6η φορά έγκυος και μάλιστα το ανακοίνωσε με τον πιο απίθανο τρόπο. Η εξόρμηση της πολύτεκνης οικογένειας. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης έχουν ήδη πέντε παιδιά, τον βασίλη, την αιμιλία, τον θανάση, τον δημήτρη και την αναστασία. Ο σούπερ σταρ του ολυμπιακού είχε να πει πολλά και απάντησε εκτός των άλλων σε. Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ολυμπιακού ανήρτησε στον λογαριασμό του στο instagram μια.

Τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της φωλιάς των κου κου έκανε ο βασίλης σπανούλης, μετά την αποκάλυψη πως θα αποκτήσει έκτο παιδί με την σύζυγό του ολυμπία χοψονίδου σπανουλησ. Η ολυμπία χοψονίδου είναι μία μαμά έξι παιδιών, η οποία έχει αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά της, καθώς αποτελεί την πρώτη της προτεραιότητα.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama